Brosura ST PNG SENIORS Circuit Maroc orase imperiale circuit maroc

Dedicati unei idei diferite de turism, echipa noastra isi propune sa contribuie la largirea perspectiva a ofertei turistice, cu o oferta prospata, exclusivista si interesanta.

In anii 80′ un protest inedit impotriva deschiderii unui restaurant tip fast food la Roma, a insemnat debutul unui parcurs care a definit conceptul de Slow Food, concept ce militeaza pentru o nutritie sanatoasa, pentru pastrarea traditiilor culinare locale, pentru educatie alimentara, pentru sprijinirea producatorilor locali si micsorarea distantei intre producator si consumator.

Ulterior, conceptul a fost extins si ramificat, gasindu-si aplicabilitatea in multe aspecte ale vietii cotidiene, subliniind bucuria de a trai cu placere si de a savura aceasta experienta in totalitatea ei.

Acest tip de turism se concentreaza pe calitate si nu pe cantitate, fiind o modalitate de a te conecta cu un loc si oamenii sai.

O noua calatorie poate insemna agitatie, cozi interminabile si trasee bine marcate. Noi vrem sa va aratam si o alta latura a turismului, unde vei avea contact cu traditiile, cu poporul, cu mancarea locala. Ne dorim ca o simpla cafea la o terasa plina cu flori, pe o strada ingusta sa ramana o amintire pe viata, vrem sa ne bucuram impreuna de lucrurile marunte. Pentru ca nu conteaza cat vezi, conteaza ce vezi si modul in care te simti in acel loc. Slow Travel inseamna, pana la urma, sa incetinesti ritmul in care te misti. Aminteste-ti ca esti in vacanta si ca ai asteptat asta mult timp. De ce sa te grabesti tocmai acum?

Slow down and enjoy your trip!