Conceptul ‘Camarad’ a fost special creat pentru piata cadourilor originale, care se transforma in cadouri-experienta. Dorim sa eliminam vechile cadouri antice: o camasa, o cravata, o rochita, un parfum,etc.

Prin pachetele cadou pe care le comercializam, consumatorul poate, in sfarsit, sa ofere celor dragi un cadou care cu siguranta va fi pe placul tuturor.

Scopul nostru este de a impartasi dragostea prin intermediul marcilor care fac parte din portofoliul nostru.

Exigenta se impune in permanenta in ceea ce facem, de la selectia ofertelor noastre, pana la prezentarea lor în magazin, toate acestea pentru a oferi clientilor o calitate exceptionala.

Fie ca este vorba despre sejururi in intreaga tara, de o gama completa de servicii Spa, de mese la restaurant alaturi de cei dragi sau de o varietate larga de distractii sportive si de aventura, noi suntem o alegere inedita atat pentru cel care ofera cadoul, dar si pentru cel care primeste.

Conceptul unic ofera celui care face cadoul placerea de a darui o experienta, iar cel care primeste se bucura de libertatea de a alege unde si cand vrea sa traiasca experienta, dintr-o multitudine de oferte atent alese, care ii stau la dispozitie.

camaradbuton